Azure Infrastruktur

Skab en sikker og fleksibel IT-infrastruktur

En solid strategi er grundlaget for en robust infrastruktur baseret på virtuelle servere. Med 2G Cloud som samarbejdspartner kan I med en strategi tilpasset jeres forretning udnytte det fulde potentiale af Microsoft Azures cloudbaserede infrastrukturløsninger. Vores team af eksperter er klar til at hjælpe med at designe, implementere og administrere en skalérbar og sikker cloudbaseret infrastruktur, der passer til jeres behov. Hverken mere eller mindre.

Kort om Microsoft Azure

Microsoft Azure en cloudbaseret infrastruktur, der giver mulighed for at bygge, implementere og administrere applikationer og tjenester uden at skulle bekymre jer om en fysisk infrastruktur.

Udbyttet ved Microsoft Azure implementeret af 2G Cloud

  • Skalérbar, robust og sikker cloudbaseret IT-landskab
  • Komplet implementering af Azure-infrastruktur, inklusive opsætning af virtuelle servere, netværk, databaser, opbevaring og hvad I ellers måtte have behov for
  • Konfiguration for optimal ydeevne og sikkerhed
  • Automatisering af infrastrukturopgaver ved hjælp af bl.a. Azure Resource Manager og Powershell
  • Minimering af tid anvendt på administration, drift og vedligeholdelse af IT-infrastruktur
  • Tilvalg af kontinuerlig overvågning og sikring af infrastruktur og applikationers oppetid
  • Betaling alene for de ressourcer, der anvendes
  • Forbrugsoptimering og -kontrol vha. bl.a. omkostningsrapportering, fastsatte forbrugsgrænser og alarmer

Hvordan kan vi hjælpe jer?

2G Clouds eksperter har omfattende forståelse af de tilgængelige Azure-tjenester og rådgiver om, hvordan disse bedst kan integreres hos jer. Vi kender desuden de store pengeslugere og hjælper med at navigere udenom dem. Fordi, hvad der er sparet, er tjent.

Vi har implementeret infrastruktur i samarbejde med danske virksomheder i en lang årrække og hjælper gerne med at skabe rammerne for jeres IT-landskab. En arkitektur udviklet med sparring fra specialisterne fra 2G Cloud sikrer jer en robust, fleksibel og sikker platform. Og kort tid til marked.

Du ved, at sikkerhed er kritisk i enhver cloud-infrastruktur. Hos 2G Cloud er vi eksperter i Azures sikkerheds- og governance-løsninger, som fx Microsoft Defender for Cloud, Conditional Access, Firewalls og Web Application Firewalls. Vi hjælper med at sikre jeres IT-infrastruktur og samtidigt dokumentere, at den overholder de standarder og lovkrav, I er underlagt. I 2G Cloud sætter vi en ære i at levere løsningerne på en sådan måde, at I forstår og selv kan drifte dem efter udrulningen. Derfor leverer vi altid komplet dokumentation af alle skræddersyede løsninger og afholder workshops for jeres IT-team, så I kan sove roligt med viden om, at I internt har de færdigheder og ressourcer, der er nødvendige for effektivt at administrere jeres nye Azure-infrastruktur.