Managed Services for Microsoft

Lad 2G Cloud sørge for, at jeres Azure-miljø kører gnidningsfrit

Med 2G Cloud som Managed Services-partner tilbyder vi jer komplet outsourcing af driften af jeres Azure-miljø. Vi sikrer, at applikationer og infrastruktur kører optimalt. Vores Managed Services-tilbud frigør dig fra den daglige drift og vedligeholdelse, så du kan fokusere på kerneforretningen, mens vi sørger for optimal ydelse, sikkerhed og compliance af jeres Azure-miljø.

Kort om Managed Services

Der kan være mange grunde til at lade en ekstern som 2G Cloud tage ansvaret for visse drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Manglende ressourcer. Ekstra risici. Ro i sindet. Med et Managed Services-abonnement overvåger vi driften af jeres system. Så I kan fokusere på at udvikle og køre jeres applikationer.


514A0241

Udbyttet ved Managed Services

  • Reduktion af det administrative arbejde
  • Fokus på kernforretningen
  • Højere driftssikkerhed og mindre nedetid
  • Forbedret sikkerhed
  • Skalérbarhed og herigennem potentielt omkostningsbesparelser
  • Adgang til erfarne specialister

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Hos 2G Cloud har vi en proaktiv tilgang til driften af Azure-miljøer, herunder regelmæssige opdateringer, patching og performanceoptimering. Så jeres infrastruktur altid er i topform. Vores team af eksperter overvåger jeres miljø døgnet rundt og sikrer maksimal oppetid og hurtig respons ved driftsforstyrrelser og sikkerhedshændelser. 24/7.

Som Managed Service-kunder drager I fordel af vores sikkerhedspakke, der inkluderer overvågning og respons gennem Microsoft Sentinel og Microsoft Defender. Med vores detaljerede backupstrategi hjælper vi også med at beskytte mod datatab og med hurtig genetablering, hvis uheldet skulle være ude.

Vi opsætter autoskalering og proaktive alarmer på jeres cloud-belastning, hvilket sikrer, at jeres applikationer kører optimalt, samtidig med at de kan håndtere den arbejdsbyrde, de udfører.

Med os som Managed Services-partner får I regelmæssigt rapporter og analyser, der giver overblik over jeres cloud-udnyttelse, ydelse og omkostninger.
Vores supportteam sidder altid klar til at hjælpe med rådgivning og tekniske udfordringer. Derudover tilbyder vi gennem én eller flere workshops at træne jeres IT-team i best practice hvad angår drift og udnyttelse af et cloud-miljø.

For en endnu mere strømlinet oplevelse kan I vælge en Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)-aftale. Den giver mulighed for enklere fakturering, fleksible licensmuligheder og adgang til eksklusive Microsoft-tjenester og support gennem 2G Cloud.