Azure DevOps

Automatisér og optimér jeres softwarerelevance

514A0564

2G Cloud tilbyder specialiseret rådgivning og implementering af Azure DevOps-løsninger, som vi designer til lige netop jeres softwareudviklingsproces. Vi hjælper med at indføre en infrastruktur og praksis, der optimerer og automatiserer vejen fra idé til produktion.

Kort om Microsoft Azure DevOps

Azure DevOps er en omfattende værktøjsplatform til styring af softwareudvikling og DevOps-processer.

Udbyttet ved Azure DevOps

  • Hurtig opsætning
  • Vedligeholdelsesfri drift
  • Automatisering af softwareleverancer til Azure
  • Effektivt samarbejde og integration mellem udviklings- og driftsteam
  • Skalerbarhed og fleksibilitet
  • Solid sikkerhed og kontinuerlig overvågning i hele pipelinen
514A9218

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Vi sætter os ind i dine forretningsmål og tekniske behov og spiller aktivt ind i jeres udvikling af en DevOps-strategi, der accelererer jeres proces for softwarelevering ved at minimere manuelt arbejde. Strategien vil typisk baseres på automatiserede build-, test- og deploymentprocesser med Azures CI/CD-løsninger. Vi integrerer sikkerhedspraksis såsom branch-politikker, automatisk kode- og afhængighedsscanning og hemmelighedsstyrring i hele CI/CD-pipelinen. På den måde overholder jeres udviklere branchens best practice og jeres unikke sikkerhedskrav.

Vores team hjælper med at implementere automatiserede, reproducérbare og skalerbare infrastrukturopstillinger ved hjælp af værktøjer som Azure Resource Manager, Bicep og Terraform.

En god skaleringsstrategi for softwareprojekter sikrer, at jeres applikation kan håndtere varierende belastninger effektivt, samtidig med at ressourcerne udnyttes optimalt.

DevOps handler ikke kun om værktøjer og teknologier, men også om processer og kultur.
Vi træner jeres udviklingsteam i de praksisser, der bedst sikrer en strømlinet softwareleverance. Fra udvikling via test til produktion.

Vi tilbyder løbende support og arbejder tæt sammen med jer for at sikre, at jeres DevOps-praksis forbliver relevant og effektiv i takt med, at jeres forretning vokser, og teknologierne udvikler sig.