Services

2G Cloud er din samarbejdspartner, når det gælder:

  • Azure Kubernetes-ekspertise
  • Azure Infrastruktur
  • Azure Security 
  • Manadged Service for Microsoft Azure
  • Azure DevOps
  • Azure Infrastructure-as-Code

Rådgivning om og implementering af Cloud-strategi

Form fremtiden i partnerskab med 2G Cloud

Hos 2G Cloud ved vi, at den rette cloud-strategi er rygraden i din it-infrastruktur. Vi ser samarbejdet med dig som et ægte partnerskab, hvor vores ekspertise i Microsoft Azure bliver nøglen til din succes. Vi rådgiver dig om kritiske it-arkitektoniske beslutninger om transformationen af jeres virksomheds digitalisering inden for cloud-løsninger og cloud-baserede applikationer. Vores mål er at arbejde side om side med jer om løsninger, der opfylder jeres nuværende behov, men også sikrer jeres virksomheds digitale fremtid.

Udvikling med specialister i Azure

I 2G Cloud er vi specialister i at udvikle og implementere cloud-strategier, der integrerer problemfrit med Microsoft Azure. Vores erfaring strækker sig fra grundlæggende infrastruktur til avancerede cloud-tjenester. Vi lægger vægt på konstant udvikling – både af vores løsninger og af vores forståelse af jeres unikke forretningsbehov. Vi er stolte af at kunne tilbyde jer sparring med et team af certificerede Azure-specialister, der har arbejdet med Azure i flere år, og som bringer en bred vifte af erfaringer og perspektiver ind i jeres projekt.

514A9179

Ansvar og innovation

Vores rolle i jeres digitale transformation er at skabe innovative og effektive cloud-løsninger, der styrker jeres konkurrenceevne og forenkler jeres digitale infrastruktur. Vi tager aktivt ansvar i mødet med jeres udfordringer – og løser dem ved intelligent at sætte Microsoft Azures banebrydende teknologier i spil. Vores ønske er at være jeres foretrukne samarbejdspartner, der leverer positive, synlige og målbare resultater.
Nu. I morgen. Altid.

Værdier, der driver os

Vores arbejde drives af nysgerrighed om jeres udfordringer og en konstant søgen efter løsninger. Vi tror på gennem interesse for kundens behov at udvikle de mest effektive og innovative cloud-løsninger. Tryghed er nøglen i vores samarbejde: Vi er kendte for at skabe et samarbejdsmiljø, hvor I kan føle jer tryg i at dele jeres visioner og udfordringer. I ethvert projekt står vi altid klar til at støtte med vores dybe ekspertise og indsigt fra lignende projekter.