Azure Kubernetes Ekspertise

Udnyt cloud native-teknologier til at skalere jeres forretningssystemer

Har I behov for at styrke jeres it-landskab – og overvejer, om det er nu, I skal gå fra fysiske servere til ren cloud? Har I måske allerede haft Microsofts cloud native-løsning i tankerne? Så tag fat på os i 2G Cloud for rådgivning om Microsoft Azure Kubernetes Service (AKS), og om den tilgodeser jeres specifikke forretningsbehov.

Kort om Microsoft Azure Kubernetes Service (AKS)

En cloud native-løsning som Azure Kubernetes Services er ideel, hvis I oplever stigende behov for at deploye, administrere og skalere containeriserede applikationer.

Med Azure Kubernetes arbejder I på en open-source containerorkestreringsplatform hostet af Microsoft. Azure Kubernetes hjælper med at automatisere og styre distribution og drift af et væld af applikationer fra fx webshops til adgangskontrolsystemer, der kræver høj regnekraft.

Udbyttet ved Microsoft Azure Kubernetes Service

  • Fleksibel implementering i samarbejde med et erfarent team af specialister fra 2G Cloud
  • Lynhurtig softwareleverance med førende, integrerede CI/CD-løsninger
  • Proaktiv overvågning, opdatering og skalering af forretningskritiske applikationer og administration af Kubernetes-klustre
  • Potentielle budgetbesparelser gennem forbrugsoptimering
  • Høj netværkssikkerhed gennem implementering efter industristandarder (Zero-Trust og Defence-in-depth)
  • Problemfri brugeradgang med eksisterende Microsoft-brugerkonti

Hvordan kan vi hjælpe jer?

I er måske ved en skillelinje, hvor I skal beslutte, om I vil investere yderligere i jeres on-premise-løsning eller ønsker sparring om en strategi for og opsætning af en cloud-løsning som fx Microsoft Azure Kubernetes. Som erfarne rådgivere lytter vi til jeres forretningsbehov og præsenterer jer for mulige strategier for brugen af AKS i jeres organisation. Microsoft Azure Kubernetes Service (AKS) er primært en cloud-baseret løsning, men kan kombineres med en hybrid-cloud-arkitektur og understøtter også multi-cloud-scenarier.

Med os som jeres rådgiver får I hjælp til at navigere i det omfattende økosystem af Azure-tjenester. Den AKS-løsning, vi anbefaler, sætter skalérbarhed, robusthed og sikkerhed i højsædet og designes altid efter Microsofts anbefalinger.

Vi har implementeret Azure Kubernetes-clusters for mange kunder. Derfor fører vores eksperter jer uden om faldgruberne og bidrager til en gnidningsfri opsætning af netværk, opbevaring, integrationsløsninger og infrastruktur, så jeres applikationer kører effektivt og sikkert fra dag ét. Vores services omfatter også træning og sidemandsoplæring af jeres IT-team i Azure Kubernetes Service og support fra 2G Cloud via telefon og e-mail. Dag og nat.