Bang & Olufsen

Bang & Olufsen – rådgivning om og implementering af Microsoft Azure API

Bang & Olufsen, et ikonisk dansk firma kendt for deres luksuriøse lydprodukter og en ledende aktør inden for lydteknologi, ønskede ekspertrådgivning om et projekt, der involverede implementering af Microsoft Azure-løsninger med særlig fokus på Azure API Management og Azure-løsningsdesign.

Kundens behov

Bang & Olufsen ønskede at indføre og optimere deres brug af Microsoft Azure-teknologier. Derfor havde de brug for en ekspertpartner til at skræddersy en holistisk plan for implementering af Azure. De ønskede en partner, som kunne hjælpe med at accelerere deres transformation, men som også kunne opbygge kompetencerne i deres interne Azure-team.

Den valgte løsning

2G Cloud arbejdede tæt sammen med Bang & Olufsen om implementeringen af Azure API Management.

En af kernekomponenterne i dette projekt var kapacitetsopbygning og støtte. Ud over at levere ekspertise i Azure-teknologier var en væsentlig del af rollen derfor at opbygge Bang & Olufsens interne teams’ kompetencer, så de kunne overtage den daglige drift og fortsætte udviklingsprocesserne på egen hånd.

En anden komponent var at hjælpe med at designe og implementere en omfattende Azure-løsning, der integrerede forskellige tjenester for at skabe en robust, skalerbar og effektiv cloud infrastruktur.

2G Clouds rolle

2G Cloud spillede en central rolle i at hjælpe Bang & Olufsen med at sætte den rette infrastruktur og abonnementsopsætning op, der matchede deres krav.

Kunden udtaler

“Da vi begyndte vores transformation til Microsoft Azure, havde vi brug for en ekstern ekspert til at hjælpe os med at bevæge os hurtigere, men samtidig også en, der kunne opbygge vores interne ressourcers muligheder. 2G Cloud har været en nøglespiller i at assistere både vores udviklere og vores infrastrukturspecialister, så vores teams har fået en god start og et solidt fundament for vores igangværende Azure-roadmap.

Med det formål at implementere Azure API Management har 2G Cloud hjulpet os med at opsætte den rigtige infrastruktur og abonnementsopsætning, der matcher vores krav, og de interne teams har nu overtaget den daglige drift og fortsatte udviklingsprocesser. At arbejde med 2GCloud har været en effektiv tilføjelse til mit interne team, og jeg kan kun anbefale 2GCloud til at hjælpe dig med at vurdere eller fremskynde dit Azure-projekt.”

Dennis Mogensen, senior manager hos Bang & Olufsen