Create it REAL

Create it REAL - succesfuld Azure Cloud-transformation

Create it REAL, en innovativ virksomhed inden for 3D-printteknologi, ønskede støtte i deres rejse mod at realisere en fremtidssikret og effektiv cloud-strategi med Microsoft Azure.

Kundens behov

Create it REAL søgte en pålidelig partner til at hjælpe med at navigere og implementere deres cloud-strategi. Flytning til skyen er ofte forbundet med udfordringer med og risici forbundet med øgede omkostninger, udviklingstid, arkitektur og ydeevne. For Create it REAL var det vigtigt at samarbejde med en konsulenter med ekspertise til at træffe de rigtige valg fra starten.

Den valgte løsning

Efter analysen af behovet skabte 2G Cloud en skalérbar cloud-løsning, der både imødekom Create it REAL’s nuværende behov, men som også er gearet til deres fremtidig vækst.

Fokus var også at balancere driftsomkostninger og ydeevne, hvilket sikrede, at Create it REAL’s cloud-løsning er enestående på deres marked.

2G Clouds rolle

2G Cloud arbejdede tæt sammen med Create it REAL om at skræddersy en strategi og planlægge en implementering specifikt rettet mod deres unikke behov og markedsforhold. For 2G Cloud var det essentielt at investere tid i at forstå Create it REAL’s specifikke behov for på den måde at skræddersy en strategi, der minimerede enhver risici og maksimerede effektiviteten efter implementeringen.

Kunden udtaler

“2G Cloud har været den perfekte partner til at forestille sig, planlægge og eksekvere vores cloud-strategi. At flytte til skyen kommer med mange risici omkring omkostninger, udviklingstid, arkitektur og ydeevne. Ikke at træffe de rigtige valg fra starten kan ende meget dyrt, når det er tid til at skalere op.

2G Cloud forstod meget hurtigt alle vores behov og støttede os i at skabe en skalérbar cloud-løsning, som på vores specifikke marked forbliver enestående med hensyn til driftsomkostninger og ydeevne. Vi kan varmt anbefale 2G Cloud.”

Jeremie Pierre Gay, Create it REAL, founder og CTO