CVCC Inc.

CVCC Inc. - migrering og konfigurering af missionskritiske aktiver til Microsoft Azure

CVCC Inc., en velrenommeret virksomhed inden for softwareudvikling i Oregon, USA, ønskede at migrere og konfigurere missionskritiske aktiver til Microsoft Azure.

Kundens behov

CVCC Inc var udfordrede i deres bestræbelser på at migrere deres kritiske aktiver til Azure Cloud, da det kræver dyb forståelse af Microsoft Azures mange funktioner og hvordan de skulle tilpasses for at opfylde virksomhedens unikke behov.

Den valgte løsning

2G Cloud tilbød sin ekspertise inden for Microsoft Azure og fungerede som guide og informationskilde for CVCC Inc. og hjalp dem på den måde med at forstå og navigere i de mange komplekse aspekter af Microsoft Azure.

2G Clouds rolle

2G Clouds specialister arbejdede tæt sammen med CVCC Inc. for at sikre en problemfri migreringsproces af deres kritiske aktiver til Microsoft Azure. Herudover hjalp vi med at afklare og anvende de til tider mystiske indstillinger og konfigurationer inden for Azure, så de blev tilpasset CVCC Inc.’s specifikke krav.

Vi er fortsat CVCC Inc.’s kilde til support om alle aspekter af Azure og fungerer som en ressource på ekspertniveau.

Kunden udtaler

“2G Cloud har været en uvurderlig kilde til information og viden, der har hjulpet os med at navigere i de mange kompleksiteter ved at migrere vores kritiske aktiver til Azure Cloud. Rasmus, virksomhedens ejer, er vores kilde til alt Azure-relateret og har vist sig at være en ressource på ekspertniveau, herunder viden om, hvad der kan betragtes som nogle mystiske indstillinger og konfigurationer.

Vi vil varmt anbefale 2G CLOUD til alle med behov for Microsoft Azure-ekspertise.”

Tony Gregorio, Vice President I CVCC Inc.

Vil du vide mere om Azure Infrastruktur så læs her