KMD

KMD - effektivisering og digitalisering med Azure Blob Storage

KMD, en af Danmarks førende leverandører af it-services og -løsninger til forskellige sektorer, henvendte sig til 2G Cloud for at få hjælp til deres strategiske transformation inden for dataintegration og -kommunikation.

Kundens behov

KMD er en ledende spiller i Danmarks it-branche, der tilbyder it-løsninger til forskellige sektorer. KMD Connect, der er dedikeret til at facilitere dataintegration og sikker kommunikation, stod over for en udfordring: Hvordan kunne de effektivisere og digitalisere deres manuelle, ressourcekrævende processer?

Den valgte løsning

Løsningen lå i transformation til Azure Blob Storage. Azure Blob Storage er et skalérbart og sikkert objektlager til cloudbaserede arbejdsbelastninger, arkiver, datasøer, højtydende databehandling og maskinel indlæring, som bidrog til at optimere og digitalisere KMD Connects dataintegrationsprocesser.

Resultatet var både øget effektivitet og omkostningsbesparelser.

2G Clouds rolle

2G Cloud blev valgt som KMD’s samarbejdspartner i denne transformation. Vores dybdegående ekspertise inden for cloud-løsninger og Microsoft Azure-teknologier var essentiel for at støtte KMD Connect i denne overgang. Vores samarbejde med KMD Connect var præget af en tæt, gensidig arbejdsrelation i hele processen, der sikrede en glat og effektiv overgang til Azure Blob Storage.

Kunden udtaler

”I forbindelse med vores stategiske transformation til Azure Blob Storage har KMD Connect samarbejdet med 2G Cloud og har i hele forløbet oplevet stor samarbejds-villighed og høj faglighed.”

Jørgen Lehmann, Architect hos KMD Connect

Vil du vide mere om Azure Infrastruktur så læs her