ProcessConnect A/S

ProcessConnect A/S – migrering til Microsoft Azure med henblik på optiming af .NET-applikation

ProcessConnect A/S, en del af CompulabNordic A/S, ønskede at migrere og optimere en af deres store, forretningskritiske .NET-applikationer til Microsoft Azure.

Kundens behov

ProcessConnect A/S søgte at forbedre ydeevnen og reducere omkostningerne af en af deres centrale .NET-applikationer. Dette krævede en omhyggelig overførsel til Microsoft Azure, mens man sikrede kontinuitet i drift og minimal nedetid.

Den valgte løsning

Migrationen til cloud-løsningen fra Microsoft Azure blev valgt for at øge produktiviteten og reducere driftsomkostningerne. Azure blev valgt, da den er den eneste end-to-end-løsning, som understøttes af Microsoft, der i forvejen var implementeret hos ProcessConnect A/S.

Efter migreringen blev applikationen optimeret for at maksimere ydeevnen og reducere driftsomkostningerne. Dette resulterede i en reduktion af driftsomkostningerne med over 50%.

2G Cloud yder fortsat support til ProcessConnect A/S i deres anvendelse af Azure, så de sikrer, at de får mest mulig værdi ud af deres cloud-løsninger.

2G Clouds rolle

2G Cloud arbejdede tæt sammen med ProcessConnect A/S for at udvikle en skræddersyet migreringsplan, der opfyldte deres specifikke krav og mål. Med ekspertise inden for Microsoft Azure, udførte 2G Cloud en omhyggelig migrering af ProcessConnect A/S’s forretningskritiske .NET-applikation til Azure. Dette blev gennemført inden for den aftalte tid og til den aftalte pris.

Kunden udtaler

“Vi har brugt 2G Cloud ved flere lejligheder, og de leverer altid en absolut top-of-line kvalitet. Senest har 2G Cloud migreret en af ​​vores store, forretningskritiske .NET-applikationer til Microsoft Azure.
Migreringen fandt sted inden for den aftalte tid og til den aftalte pris, og driftsomkostningerne ved den migrerede Azure-applikation blev reduceret med godt og vel 50 %.

2G Cloud er en af ​​de allerbedste aktører inden for migration og udvikling af applikationer til Microsoft Azure, og de løser endda store, komplekse projekter med 110 % tilfredshed.”

Jan Kannegaard, ejer af ProcessConnect A/S (en del af CompulabNordic A/S)