Spectra Systems A/S

Spectra Systems A/S – styrkelse af software i verdensklasse med Microsoft Azure

Spectra Systems A/S er en innovativ spiller inden for turist- og oplevelsesindusttrien, som ønskede at styrke deres software og anvendelse af Microsoft Azure inden for håndtering af gæster i bookingflows.

Kundens behov

Spectra Systems behov var en styrkelse af deres anvendelse af Microsoft Azure. De søgte derfor efter en partner med dybdegående ekspertise inden for infrastruktur, arkitektur og design af komplekse løsninger i Microsoft Azure i deres ambitiøse bestræbelser på at udnytte Microsoft Azure til at skabe gæstfrihedssoftware i verdensklasse.

Den valgte løsning

Målet var at skabe en robust og skalérbar løsning inden for Microsoft Azure. Spectra Systems lagde stor vægt på at inddrage det eksisterende udviklingsteam fra Spectra Systems A/S, så de spillede en aktiv rolle i at sætte den rigtige retning for udviklingen. Med dyb viden om design og udvikling af software og om de operationelle aspekter af Microsoft Azure sikrede 2G Cloud, at Spectra Systems A/S’s løsning blev optimeret og opfyldte de højeste standarder.

2G Clouds rolle

2G Cloud gik ind i projektet med en kombination af teknisk viden og industriel indsigt.

Kunden udtaler

“Vi har fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med Rasmus og 2G Cloud om udviklingen af ​​et stort Azure-projekt. 2G Cloud har bidraget med ekspertviden om både infrastruktur, arkitektur og design af komplekse løsninger i Microsoft Azure. 2G Clouds ejer, Rasmus, udviste dyb viden om design/udvikling af software, samt dyb viden om de operationelle aspekter af Microsoft Azure.

Rasmus har lagt stor vægt på at inddrage det eksisterende udviklingsteam og har deltaget aktivt i at sætte den rigtige retning for udviklingen. Vi er 100 % tilfredse med Rasmus og 2G Cloud, og ​​vi anbefaler stærkt 2G CLOUD til andre virksomheder, der ønsker at udvikle eller migrere softwareløsninger til Microsoft Azure.”

Claus Johansen, CEO I Spectra Systems A/S